Lightshark DMXLightShark är ett plattformsoberonde ljusstyrnings program med upp till 8 DMX universum, som har ett ultrasnabb webbaserat användargränssnitt som kan ansluta upp till 3 enheter samtidigt för att skapa ditt eget multiscreen-styrsystem. 

Tack vare detta koncept har LightShark en plug & play-lösning, vilket gör att man inte behöver installera någon programvara eller drivrutin på en dator.
En webbläsare är allt du behöver för att få fullständig åtkomst till programvaran, oavsett operativsystem (iOS, Android, Linux, Windows, MacOS). LightShark är ett nytt koncept inom belysningsstyrning och det är en perfekt lösning för applikationer som nattklubbar, DJ, medelstora och företagsevenemang, skolor, kyrkor, etc.

LightShark-sortimentet består av två oberoende hårdvaruprodukter som har inbyggt LightShark-programmet, LS-Core och LS-1-konsolen, både utvecklade och designade helt inom WORK PROs belysnings-avdelning. 
LS-1 kombinerar de bästa funktionerna från en värld av innovativ mjukvaru-ljusstyrning och gifter dem med en intuitiv ergonomisk hårdvara. 
LS-Core utelämnar LS-1s hårdvaran, men erbjuder exakt samma kontroller för ljusstyrning, bearbetningseffekt och smartphone/tabletbaserad mjukvara.

LightShark har ett tydligt och enkelt användargränssnitt, alla ljusdesigners på bara 15 minuter kommer att kunna använda 100% av LighShark-funktionaliteten. Första gången användare kommer att anpassa sig snabbt och kunna skapa spektakulära utseende utan teknisk kunskap tack vare den inbyggda FX-motorn

Ladda hem pdf-fil för mer info:

Länk till Work web med mer info >>>